Laat Maastricht dansen!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 12.040 (100%)

💥 Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! Draag bij aan de realisatie van de Danstent op het Vrijthof tijdens de Nederlandse Dansdagen en maak het jubileumfeest compleet!

De Nederlandse Dansdagen bestaat 25 jaar en dat willen we vieren! De stad Maastricht staat van 30 september t/m 6 oktober weer in het teken van topvoorstellingen, intieme premières, dansgesprekken, workshops, underground feestjes en nog veel meer. Maar tijdens dit jubileum willen we de hele stad laten dansen! En wel in een heuse Danstent, midden op het Vrijthof. Met jouw hulp zorgen we dat deze spiegeltent hét podium wordt voor iedereen die zelf wil dansen, battelen, clubben, of gewoon dichtbij van dans wil genieten. De danstent moet het jubileumfeest compleet maken. Laat jij Maastricht dansen? 

 

De Danstent: Waarom?

Er wordt steeds minder gedanst. Ook in een stad als Maastricht. Ooit was het gebruikelijk dat je in tal van cafés kon dansen of werd er vaker spontaan op straat gedanst. Nu is er nog maar één club, vooral voor hele jonge mensen. Terwijl bewegen of dansen een heerlijke manier is om jezelf uit te drukken. Alleen, maar vooral ook samen. In Coronatijd zijn we fysiek meer afstand van elkaar gaan nemen. We moeten terrein herwinnen, weer lijfelijk bij elkaar komen en dansen. Daarom is het zo belangrijk dat deze Danstent er komt. 

 

Wat gaat er in de tent gebeuren?

In de Danstent op het Vrijthof wordt het publiek uitgenodigd dans op nieuwe manieren te ervaren. De Danstent opent haar deuren op vrijdag 30 september om 17:00u en zal tot en met zondag 2 oktober aan een stuk door performances tonen, maar vooral ook de mogelijkheid bieden om zelf te dansen tijdens workshops, dance battles, feestavonden en een open podium.  

 

Waar wordt jouw bijdrage aan besteed?

Jouw steun maakt het mede mogelijk om deze unieke Danstent te realiseren. Om van de Danstent een echt danspodium te maken is er natuurlijk het een en ander nodig. Denk hierbij aan een dansvloer, speakers voor het beste geluid, lampen om de dansers in de spotlights te zetten en DJ’s om de feestavonden compleet te maken. Doneer dus nu en maak de Danstent compleet.

 

Over de Nederlandse Dansdagen

De Nederlandse Dansdagen brengt elk jaar de top van de Nederlandse dans naar Maastricht om haar ongekende diversiteit en kwaliteit met het publiek te vieren. Van klassiek ballet tot urban, van avant-garde tot moderne dans, van gerenommeerde gezelschappen tot de volgende generatie choreografen, van theater tot film en events voor een jong publiek.

 

In 2022 viert hét dansfestival van Nederland haar 25e editie. Extra reden om de rijkdom van de Nederlandse dans nog grootser te vieren en met een nog groter publiek te delen.

€ 20 Doneren Eeuwige dank! - Wij zijn jou eeuwig dankbaar voor je bijdrage! Als bedankje krijg je een digitale image van de artist impression van de Danstent 11 donateurs € 50 Doneren Het Danstent-shirt dat iedereen wil hebben!  - Hét exclusieve jubileum T-shirt van de Nederlandse Dansdagen (onesize). Verwachte levertijd: september 2022. 19 donateurs Niet meer beschikbaar € 75 Doneren Jouw naam op de wall of fame in de Danstent - Jouw bijdrage aan de Danstent wordt zichtbaar door een naamsvermelding van jouw naam of bedrijfslogo op de wall of fame in de Danstent 11 donateurs € 150 Doneren Gratis toegang voor de opening van de Danstent voor twee personen op vrijdag 30 september om 17:00u - We verwelkomen jou en je danspartner tijdens de opening van de Danstent op het unieke dansevenement "Element Exchange" van Gil Gomes Leal en zijn Amenti Theatre Company. 'Elemental Exchange' is een performance, een interactief programma en een samenkomst van muziek, dans en verrassende elementen. Jullie krijgen tevens een bijzondere zitplek in de tent en ontvangen tevens een heerlijk glaasje bubbels 2 donateurs Niet meer beschikbaar € 250 Doneren Onbeperkt toegang tot de Danstent - Er wordt een exclusieve plek voor je gereserveerd in de tent waar je op alle dagen welkom bent. Je hoeft dan niks van het programma te missen en ontvangt tevens een welkomstpakket met wat lekkers te knabbelen en te drinken. Tevens vermelden we je naam, indien gewenst, op de wall of fame 3 donateurs Niet meer beschikbaar € 500 Doneren Je eigen openingsdans tijdens de grote opening van de Danstent op vrijdag 30 september om 17:00u  - Wil je met jouw dansgroep de kans krijgen om de Nederlandse Dansdagen te openen en jullie beste choreografie aan een groot publiek te tonen? Of wil je je geliefde verrassen met een bijzondere openingsdans? Kies dan voor deze donatie en creëer een bijzonder moment met elkaar. Niet meer beschikbaar € 1.000 Doneren Exclusief item over jouw organisatie tijdens een aflevering van Op Pad met Redo  - Het succesvolle programma Op Pad met Redo komt ook dit jaar terug tijdens de Dansdagen. Redouan Ait Chitt, oftewel Redo, gaat iedere dag op pad in Maastricht. Samen met cameraman Gijs Mortier neemt hij je dagelijks mee langs het festivalprogramma en andere mooie dingen die de stad Maastricht te bieden heeft. Hij brengt verslag uit van de voorstellingen die tijdens het festival te zien zijn, geeft je een kijkje achter de schermen, interviewt artiesten en dompelt je onder in het festivalgevoel Niet meer beschikbaar € 2.500 Doneren De tent krijgt jouw naam!  - De Johan Cruijf Arena, Het Toon Hermans Theater of de Ziggo Dome. Nu krijg jij eindelijk de kans om jouw naam aan een bijzondere plek te hangen. Doneer je €2.500 (of meer) dan krijgt de Danstent jouw naam. Stel je voor: ‘Danstent Jean’. Jouw naam, de naam van je bedrijf, van je geliefde, van je dansschool of welke naam je maar wilt, hangt dan groot boven de ingang van de tent. Niet meer beschikbaar
Bekijk alle

De eindsprint!

04-07-2022 | 15:23 Lieve donateurs,  We gaan voor de eindsprint! Met nog 3 dagen op de teller moeten we nog €2.925 ophalen om het minimum van 80% van ons doelbedrag te bereiken, anders slaagt de campagne niet en worden de donaties teruggestort. Het is dus nu of nooit: deel de campagne nog één keer met alle dansfans in je omgeving en help ons dit geweldige dansfeest midden op het Vrijthof mogelijk te maken!  De campagne loopt tot en met woensdag 6 juli, 23:59. Tot die tijd is doneren mogelijk en kun je bijvoorbeeld het prachtige Danstent t-shirt bemachtigen!  Lieve groet!  Team Nederlandse Dansdagen
Lees meer